May-December (Netflix) Прочетете ощеДраматa, вдъхновена на истинска история, представя телевизионната журналистка

...
 May-December (Netflix) Прочетете ощеДраматa, вдъхновена на истинска история, представя телевизионната журналистка
Коментари Харесай

Нови филми, които ще гледаме през декември

 May-December (Netflix)
 
Прочетете още
Драматa, въодушевена на същинска история, показва телевизионната журналистка Елизабет (Натали Портман), която потегля по следите на остаряла, само че незадълбочено показана история.

Репортерката е заинтригувана от таблоидния романс сред Грeйси (Джулиан Мур) и десетилетия по-младия от нея Джо (Чарлз Мелтор).

Елизабет си уговаря среща с двамата влюбени и се заравя във взаимоотношенията им отвън сензационните заглавия.
The Family Plan (Apple TV+)
 

" The Family Plan "  с Марк Уолбърг и Мишел Монаган е комбинация от комедия и екшън.

Бивш палач живее инкогнито като татко на три деца в предградието. От трейлъра става ясно, че предишното му обаче е решило да го настигне. Така той и неговото нищо неподозиращо семейство би трябвало да избягат от враговете му. По подигравка на съдбата това се случва точно когато брачната половинка му си клюкари с приятелка: " Съпругът ми е страховит татко.. Просто ми се желае в животата ни да се случваше нещо.. повече ".
Candy Cane Lane (Amazon Prime Video)


Candy Cane Lane е омагьосващ и стоплящ сърцето празничен филм, който в действителност улавя духа на Коледа. Историята се завърта към Крис Карвър (Еди Мърфи), който подписва договорка с злотворен горски дух, който му разрешава да употребява магия, с цел да украси дома си и да завоюва съревнование. Мърфи свети в основната роля, внасяйки своята неповторима композиция от комизъм и топлота на екрана. Режисьорът Реджиналд Хъдлин съчетава красиво разнообразни жанрове и основава празнично преживяване, което е по едно и също време занимателно и прочувствено.
Leave the world behind (Netflix)
 

Звездният състав на Джулия Робъртс, Итън Хоук и Махершала Али ни води на другоземен курорт, където две фамилии изкарват лятната си почивка.

Още първата вечер обаче в хотела им стартират да се случат странни неща.

Телефоните им мистериозно остават без обсег, електричество стопира и героите схващат, че на това петзвездно място няма да си отдъхнат, а ще се наложи да се борят за живота си.
Great Photo, lovely life (Netflix)
 

Филмите по същински истории наподобява се трансформират в нещо като наклонност. Документалният филм " Great Photo, Lovely Life " е следващият образец в тази селекция.

Той споделя за фотожурналистката Аманда Мустард, която разследва случай на полово принуждение, осъществено от нейния дядо.

Продукцията показва едно персонално пътуване в гонене на истината, плюс помирението за фамилията на Аманда.
Maestro (Netflix)
Премиера: 20 декември



Брадли Купър се завръща в основната роля в новата биографична драма  " Maestro ", на който той е режисьор. 

Във фокуса на сюжета е историята на американския диригент и композитор Леонард Бърнстейн. Действието се развива в интервала преди славата му.

Ще станем очевидци на комплицираната обич сред Бърнстейн и брачната половинка му - актрисата Фелисия Монтеалегре (Кери Мълиган). 

Филмът дебютира на 80-ия интернационален кино фестивал във Венеция през септември, където беше номиниран за " Златен лъв ".
Rebel moon (Netflix)
Премиера: 22 декември



Тръгнал по стъпките на " Междузвездни войни ", Зак Снайдер ни води във галактика, ръководена от тираничното държавно управление на Светата-майка.

Едно от дребното останали места отвън нейния надзор е фермерска колония на луната Велд. Там живее и основният воин на историята - Кора, която жадува да отмъсти на корумпираното държавно управление.
Showing up (SkyShowtime)


Showing Up е завладяващо проучване на героите, което се развива в оживения свят на актуалното изкуство. Мишел Уилямс е ваятел, борещ се с хаоса на персоналния и професионалния си живот, до момента в който се приготвя за огромна галерия. Филмът, режисиран с внимателен щрих, улавя красиво обърканата пресечна точка на изкуството и живота. Това е прочувствено проучване на битките и триумфите на креативното изложение, което резонира надълбоко с всеки, който преследва буйно фантазиите си. Разказът, богат на тънък комизъм и прочувствена дълбочина, предлага ободрителен взор върху пътуването на художника. Showing Up е остроумен, красиво направен и паметен.
Family Switch (Netflix)


Family Switch е нов прочит на тествания и комедиен род за замяна на тела. Историята се завърта към семейство Уокър, които ненадейно се разсънват в телата на другия, което ги води на проницателно странствуване, до момента в който се ориентират в странностите и провокациите на живота на другия. Въпреки че може да е предсказуем на моменти и да не прави нищо ново с концепцията, Family Switch е занимателен филм, който не отстъпва на останалите сходни филми.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР